Registreer je Kunstmarkt Kortingscode

Alle bezoekers van de kunstmarkt die bij mij een aankoop hebben gedaan, hebben een kortingscode voor 25% korting op uw eerstvolgende aankoop ontvangen. U kunt deze kortingscode registreren tot uiterlijk 31 oktober 2022 door mij een bericht te sturen via het contactformulier of mail.

Na registratie geeft de kortingscode recht op 25% korting op alle kunstwerken.

Geldig tot 31 december 2022.

Advertentie

Kunstmarkt op 1 oktober – Generatietuin Wierden

Op zaterdag 1 oktober vindt van 11.00 tot 16.30 de kunstmarkt in de Generatietuin plaats. Er zullen 32 kunstenaars aanwezig zijn met allerlei kunstvormen. Genoeg te zien!

Die dag verkoop ik diverse schilderijen en tekeningen met hoge korting. Kom gerust even kijken! Mocht u een bepaald werk op het oog hebben na het bekijken van mijn portfolio, dan kunt u mij een bericht sturen. Ik zal het werk dan meenemen zodat u het ter plekke kunt bekijken.

De generatietuin vindt u aan Akkerwal 2a in Wierden. Voor meer informatie over de kunstmarkt zie http://www.generatietuinwierden.nl

Kunst aan de muur

“Kunst is alleen weggelegd voor wie het zich kan veroorloven”, heb ik mensen wel eens horen zeggen. Maar kunst zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Een kunstwerk kopen is niet niks, het werk moet je aanspreken. Je hebt er iets mee of niet. Liefde op het eerste gezicht? Of kijk je verder?

Heb je een kunstwerk aangekocht, dan geef je het een mooie plek thuis en heb je er jaren plezier van. Voor een ieder die twijfelt of het duur vindt, is er ook een andere oplossing mogelijk: een kunstwerk huren.

Door kunst te huren kun je eens afwisselen wat je aan de muur hebt hangen, of juist het kunstwerk stukje bij beetje aanschaffen via een huurkoopregeling.

Vanaf 6,- per maand huur je al een kunstwerk. Het geld dat u maandelijks betaalt aan huur, wordt gespaard zodat u, wanneer de verkoopprijs bereikt is, eigenaar kunt zijn van het kunstwerk.

Informeer eens naar de mogelijkheden!